Albert Heijnactie Voorwaarden

Ook dit jaar doen wij mee met de AH/Iens restaurantactie. Enerzijds om u als vaste gast eens te trakteren anderzijds om u eens kennis te laten maken met de gastvrijheid van Restaurant Robert.

Om misverstanden te voorkomen hierbij de actievoorwaarden zoals deze gelden bij Restaurant Robert, naast de algemene actievoorwaarden van AH/Iens.

1. U kunt uitsluitend en alleen online reserveren via www.ahrestaurantactie.nl/ en geldt per tafel.

2. Voor de AHrestaurantactie zijn per dag enkele tafels beschikbaar (maximaal 4 personen per tafel). Niet op feestdagen en geen voorkeuren m.b.t. de beschikbare tafels. De beschikbaarheid wordt dagelijks  online aangepast.

3. Wij serveren een vastgesteld 3 gangen Menu Robert, uitsluitend gemaakt van verse ingrediënten uit het seizoen met passie en ambacht. Dit menu wisselt regelmatig. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieet wensen en/of allergie. Dit moet u van te voren bij uw reservering aangeven. Wijzigingen nadien in het menu a € 2,00 per wijziging. 

4. De kosten van het AHrestaurantactie  Menu Robert bedragen € 38,-p.p. (het 2e menu is gratis bij inlevering van een volle spaarkaart, zie voorwaarden AHrestaurantactie