Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.


Bericht 1-10 van 90.


Kilic Bles uit Bussum schreef op 19-10-2018 22:01
Heerlijk gegeten. Door gastvrijheid voel je je meteen thuis.Bedankt en zeker tot ziens.

Edward uit Hilversum schreef op 31-08-2018 23:00
Op 29 augustus j.l. met een groep intimi in de serre van restaurant Robert gevierd dat de liefde van mijn leven en ik 50 jaar geleden “ja” tegen elkaar zeiden. Wat een heerlijk restaurant blijft dit toch. De keukenbrigade had zichzelf wederom overtroffen en de empathische gastheer die ons allen onder zijn hoede had genomen, zorgde er als gebruikelijk voor dat de hele groep zich zeer welkom en thuis voelde. Dank voor de goede zorgen tijdens het feestje dat we bij jullie mochten vieren!

Bea uit Huizen schreef op 24-06-2018 12:00
Gisteren met onze vrienden bij Restaurent Robert gegeten. Je wordt elke keer (wij komen er al jaren) weer vriendelijk onthaald, sfeer en bediening is en blijft uitstekend. Wij hadden een 4-gangen menu en deze was super. Wij komen dit jaar dus zeker weer terug.

Nick en Nicolette uit Hilversum schreef op 29-08-2017 15:07
Afgelopen zondag vierden wij dat we samen 130 jaar waren met familie en vrienden bij restaurant Robert.
Het weer was geweldig zodat we tot 20.30 uur op het terras konden genieten van het heerlijke 6 gangen diner van Michael. Onze complimenten hiervoor! Onze gasten werden in de watten gelegd door Ferenc en zijn staf en dat heeft mede gezorgd voor een onvergetelijke dag voor ons.
Hartelijk dank hiervoor.


Sylvia uit Hilversum schreef op 22-04-2017 00:46
Een hele gezellige , goed georganiseerde, besloten familie avond. Heerlijk gegeten!
Zeker een aanrader .....

Tuyet uit Almere schreef op 26-10-2016 22:56
Vandaag met collega's gegeten. Heerlijke 4 gangen menu met lekkere amuse. Gezelligheid. Sfeer, bediening en omgeving was erg aangenaam. Kom zeker een x terug!

Iris Bakker uit Boskoop schreef op 18-08-2016 00:25
Wat een verrassing: origineel, creatief en niet alleen smaakvol maar ook een 'lust' voor het oog. Ook het vegetarisch gerecht was een culinair kunstwerk. Hulde aan de kok.

Sonja Krijnen uit Bussum schreef op 28-05-2016 13:00
Met ouders en broers en zussen (14 personen) heerlijk wezen eten bij Restaurant Robert. Leuke ontspannen sfeer, en een meedenkende bediening. Het eten was als vanouds heerlijk, de bediening vriendelijk en klantgericht. Goede ruime opzet van inrichting. Aanrader voor iedereen. resataurant Robert wederom bedankt voor de goede service en het lekkere eten.

Jalisha uit Amsterdam schreef op 21-08-2015 23:01
Met de familie komen wij al jaren met feestjes en verjaardagen bij Robert. Sinds vorig jaar eet ik volledig veganistisch en dacht ik hier niet meer terecht te kunnen, daar menig restaurant zich niet aan veganistisch eten brandt. Chef-kok Michael ging echter enthousiast en creatief aan het werk en heeft mij al twee keer weten te verrassen met meerdere gangen van uiteenlopende, compleet veganistische creaties.
Gisteravond mocht ik met maar liefst zeven familie leden aanschuiven zodat ook die konden proeven hoe veelzijdig en smakelijk een plantaardige keuken kan zijn. Veel bewondering en dankbaarheid voor Robert's inzet en toewijding. Tot gauw!

Jan en Thea Salomons uit Hilversum schreef op 14-02-2014 18:13
12 februari 2014 hebben wij met kinderen, familie en vrienden ons 50-jarig huwelijksfeest bij Restaurant Robert mogen vieren.
Het feest is mede door de medewerkers van het restaurant een groot succes geworden.
Vanaf het begin tot het einde hebben zij ons met heerlijke gerechten en drankjes verwend,zodat iedereen aan het einde van de avond tevreden en voldaan naar huis kon gaan.
Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen en adviezen voor deze geslaagde dag.
Het is voor ons een echte aanrader.

Jan en Thea Salomons
Hilversum.

P.S. Niet zoals door journalisten in de krant is vermeld,is het toilet niet alleen beneden,maar ook gewoon op de begane grond,zodat mensen die moeilijk trap kunnen lopen zich geen zorgen hoeven te maken.
Schrijf zelf een bericht voor ons en onze bezoekers.De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)