Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.


Bericht 21-30 van 90.


Proever19872 schreef op 13-04-2013 23:30
Heerlijk gegeten, wijn arrangement genomen en was een prima begeleider van de gerechten. Bediening was een goede mix van joviaal en professioneel. Vond de amuse beetje gemakkelijk gekozen, maar voor de rest was het eten super! Vooral het Lamsfilet was erg lekker.

Fam. van Wijngaarden uit Hilversum schreef op 02-11-2012 11:51
Voor de 80e verjaardag van mijn moeder hebben we op 24 oktober met de kinderen en kleinkinderen heerlijk gegeten in de serre van Restaurant Robert. We werden door het personeel zeer hartelijk ontvangen. Het eten was voortreffelijk! In een intieme sfeer met zeer vriendelijk personeel was het een zeer geslaagde avond.
Daarnaast was er de High Tea op zondag 28 oktober voor naaste familie en vrienden. De High Tea is een echte aanrader. Het gastvrije en vriendelijke personeel zorgde er mede voor dat de sfeer gezellig en ongedwongen was. We voelden ons erg op ons gemak. Dank voor de onvergetelijke avond en dag!!!!
Nb. Ook de voorbereiding en bespreking vooraf met de eigenaar hebben we als zeer prettig ervaren.

Ruud van Wolferen uit Laren schreef op 01-09-2012 13:05
Dank voor alle goede zorg en service bij de lunch ter gelegenheid van de 90e verjaardag van mijn moeder. Het is een onvergetelijke dag geworden waarbij iedereen met een feestelijk gevoel weer naar huis ging.
De ontvangst in de serre; de intimiteit van het restaurant; de gerechten en de bediening maakte de dag compleet. Speciale dank voor de creatieve manieren waarop ook de allerkleinsten zich thuis voelden.

Met hoofdletters: DANK !

Hans en Ria Boerlage schreef op 21-08-2012 19:19
In juni 2012 vierden wij ons 50-jarig huwelijksfeest,waarbij wij familie en vrienden hadden uitgenodigd.
Al gauw waren alle beschikbare plaatsen van het restaurant bezet en zorgde het welkomstdrankje voor een gezellige sfeer. Het uitstekende 4-gangen diner werd door onze gasten zeer geprezen.

De keukenbrigade en de bediening willen wij hierbij van harte bedanken voor de goede en gezellige service.
Wij hopen nog vaak een bezoek te kunnen brengen aan dit gezellige restaurant.
Hans en Ria Boerlage

Martha Verweij. uit Hilversum schreef op 28-07-2012 11:49
21 Juli was ik met mijn kinderen-kleinkinderen en verdere Fam in .uw restaurant aanwezig om mijn 80'ste verjaardag te vieren.Het was in één woord geweldig de reacties waren zeer positief.
Hartelijk dank voor de geweldige ontvangst het was super.
Dolinda. uit Hilversum. schreef op 26-07-2012 22:54
Heel erg bedankt jullie hebben van mijn moeder haar 80ste verjaardag een fantastische dag gemaakt.
Met fantastische bediening en een heerlijk buffet!!

Gert-Jan uit Hilversum schreef op 06-07-2012 13:34
Heerlijk gegeten afgelopen dinsdag, wat is het toch super genieten op jullie mooie terras! Zeker een aanrader, bedankt voor de goede service!

henk kroeze uit naarden schreef op 13-05-2012 12:39
Met onze Probus groep Naarden Bussum hebben wij afgelopen week (weer) prima gegeten bij Robert: goed eten; vlotte en attente bediening!

Patricia schreef op 27-04-2012 07:48
donderdag 22 maart heb ik bij Restaurant Robert de serre gereserveerd voor een diner voor onze directie en Raad van Commissarissen (20 personen). De aanwezigen bleken zeer enthousiast te zijn voor de kwaliteit en het niveau van het eten, de bediening en de locatie. Zelf heb ik de overleggen met Ferenc voorafgaande aan het diner als zeer prettig ervaren. Er wordt meegedacht over de mogelijkheden etc.

Conclusie: een geweldig restaurant!


Martin en Petra uit Lisse schreef op 19-03-2012 19:09
Beste gastheer van restaurant Robert,
Echt TOP dat je ons zo gastvrij ontvangen hebt zondag 11-3 en daar niets voor wilde hebben. Waar tref je dit nog aan!!! Nogmaals dank


Schrijf zelf een bericht voor ons en onze bezoekers.De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)