Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.


Bericht 31-40 van 90.


Rob & Conny uit Lisse schreef op 16-03-2012 13:06
Aansluitend wat onze medewandelaars al gemeld hebben, denken wij dat wij namens iedereen spreken dat als er Michelin-sterren voor gastvrijheid zouden bestaan, Restaurant Robert deze volledig verdient. Wat een ervaring om dit te hebben mogen meemaken.

een wandelgezelschap uit Lisse schreef op 13-03-2012 08:56
Kijk dat is nu gastvrijheid! Het bestaat nog. Na een lange wandeltocht kwamen wij afgelopen zondag bij restaurant Robert aan. Helaas gesloten...of toch niet. De deur stond wel open. Na onze neuzen om de hoek van de deur te hebben gestoken kwam de eigenaar naar ons toe. Hij was aan het schoonmaken. Maar plots haalde hij de terrasstoelen tevoorschij en trok een fles rose en witte wijn open. "Ga lekker zitten" zei hij. Toen wij weer weg wilde gaan en wilde afrekenen zei hij "nee hoor laat maar zitten, dit was een rondje van mij" klasse he, ja het bestaat nog...

Mirjam uit Lisse schreef op 12-03-2012 23:25
Wat een geweldige gastheer! Terwijl het restaurant eigenlijk gesloten was en de eigenaar en zijn team aan het opruimen waren, kwamen wij met onze wandelvrienden aan. We hadden dorst en vermoeide benen van een lange tocht. We kregen een stoel en een heerlijk drankje, kostenloos. Ik heb nog nooit zulke lekkere rose gedronken. Bedankt lieve gastheer! Dit was echt de kers op de taart van ons wandelweekend.

Marc uit Hattem schreef op 30-01-2012 09:16
Op 29 januari de verjaardag gevierd van een goede vriendin van ons. Het was een groot feest,niet in de laatste plaats door het fantastische eten en de meer dan attente bediening. Alle hulde. Een aanrader voor iemand die iets te vieren heeft.

Dolores Witteveen uit Bussum schreef op 29-01-2012 20:11
Afgelopen vrijdag gegeten bij "Robert" samen met mijn moeder.
Wat een geweldig restaurant. Waarom wordt er niet meer reclame gemaakt voor dit geweldige
restaurant.
Een enorme aanrader. Fantastische kaart en een zeer attente bediening. Sinds een lange tijd niet zoooooo heerlijk gegeten.Dank jullie wel en tot een snel culinair weerzien.

Sonja uit Bussum schreef op 23-01-2012 16:15
Mijn 50ste verjaardag, dat is en blijft bijzonder. Zeker nu ik het gevierd heb bij Restaurant Robert. Niets dan lof ontvangen van al mijn gasten over de sfeer, de locatie, de heerlijke gerechten en de hele leuke en attente bediening. Een echte aanrader, team Robert heel erg bedankt !!

greet en peter uit loosdrecht schreef op 11-12-2011 19:31
Beste Robert ,
Wij zij al jaren vaste klant op jullie stek.Bijna
nergens in de regio is de kwaliteit konstant goed!
We voelen ons erg thuis bij jullie , de sfeer , de bediening attent , kortom een must om steeds weer terug te komen.

Met vriendelijke groet ,

Greet , Peter en Herman

Ton uit Bussum schreef op 30-11-2011 17:54
Eind september op een zondag met 45 personen mijn verjaardagsfeest gevierd bij restaurant Robert. Top en nog eens top, want allemaal mooie gerechten, zeer attente bediening met veel aandacht voor speciale wensen. En dan die prachtige locatie. Ook nog mooi weer die dag en een ree dat aan de overkant van de weg komt kijken wat er te doen is. Al mijn gasten waren zeer te spreken over de gerechten, de bediening en de locatie. Zeer aanbevelenswaardig. En zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Greet en Wim Drogtrop uit Bussum schreef op 27-08-2011 23:25
In onze woonomgeving zochten wij een restaurant waar wij met onze familie(14 personen)op een vooraf bepaalde datum wilden dineren.Wat we zochten hebben we gekregen.Het voor-overleg en de daarbij gekregen adviezen waren vakbekwaam, doelgericht en vriendelijk.Aan alle wensen is voldaan.De familieleden en wij waren zeer tevreden over de kaart, de ambience, de opstelling in de serre en de voortreffelijke bediening.Van harte aanbevolen.
met vriendelijke groet.
Greet en Wim.

Klant in spé uit Amsterdam schreef op 26-08-2011 13:48
Beste gastheren,ook ik kwam als bij toeval langs bij uw restaurant nadat ik m'n hondjes had uitgelaten in het aangrenzende bos. Ik heb nog niet bij u aan mogen schuiven, maar daar komt verandering in! Wat mij enorm aantrekt is de heerlijke rust, omringd door prachtig bos en bovenal een zeer goed verzorgd etablissement met een romantische uitstraling.

Tot snel!


Schrijf zelf een bericht voor ons en onze bezoekers.De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)