Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek.


Bericht 41-50 van 90.


Harriet schreef op 19-07-2011 12:12
Langs deze weg nog een bedankje voor de voortreffelijke lunch van afgelopen donderdag. Ik heb niks anders dan zeer positieve reacties gekregen van de collega's en zelf natuurlijk ook genoten!


karina uit hilversum schreef op 07-07-2011 14:14
Weer uitstekend gegeten op jullie mooie terras
kom snel terug voor de andere gerechten

fam.Westhoff uit Weesp schreef op 04-07-2011 14:32
Afgelopen zaterdag(2 juli 2011) hebben we ons 50-jarig Huwelijksdiner gegeven bij Restaurant Robert. We hebben een heelijke avond gehad. Niets dan lof voor de attente bediening en het heerlijke eten. We voelden ons echt in de watten gelegd. Voor herhaling vatbaar.

Familie Sonck uit Naarden schreef op 04-07-2011 08:29
Hoi Ferenc en collega's,
Gisteren 3 juli hebben we bij jullie mijn 50-jarige verjaardag gevierd met een gezelschap van bijna 60 personen. De weergoden waren ons zeer goed gezind, waardoor we met zijn allen heerlijk buiten op het terras konden vertoeven waar de lange tafels met stoelen en ook statafels uitnodigden om met elkaar in gesprek te gaan. Alles zag er keurig uit, de menukaarten waren erg mooi geworden en het hele programma vanaf ontvangst tot vertrek was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk! Niemand kwam te kort, tijdens het feest en bij vertrek kregen we van iedereen positieve reacties hoe feestelijk en lekker het allemaal was. Dank ook voor de fijne samenwerken vooraf, het meedenken en overleggen, en ook voor het na afloop meesjouwen van de cadeaus naar de auto's... na zo'n middag voel je toch je voeten ;-)
We hebben genoten en kunnen terugkijken op een zeer geslaagd feest!
Vriendelijke groeten,
Erwin Marleen en Daniel

Marc uit Sint Pancras schreef op 29-06-2011 09:20
Na een enerverend bedrijfsuitje op het mediapark en een bloedhete wandeling over de heide, doemde als een oase "Robert" op. We hebben bij jullie heerlijk op het terras kunnen genieten van alle culinaire hoogstandjes, de bijbehorende drankjes en niet te vergeten de vriendelijke bediening. Dat laatste kreeg nog een extra dimensie toen het noodweer losbarstte en jullie aanboden ons allemaal (14 pers.) naar het station te brengen. Nogmaals hartelijk dank en zeker tot ziens!
Marc

Ester Gemeente Alkmaar uit Alkmaar schreef op 29-06-2011 07:50
Na een wandeling in de tropische hitte over de hei met ons 15 koppig gezelschap werden de door ons gereserveerde tafeltjes zonder problemen snel in de schaduw geschoven. Tot aan de wind, regen en onweer hebben we heerlijk buiten kunnen eten. Koud soepje van het huis, heerlijk warm maisbroodje met boter en tapenade en heel mooi opgemaakte borden. Na het diner hebben we met zijn allen de borden en glazen naar binnen gebracht om vanuit de serre het schouwspel van wind, bliksem en regen te bekijken onder het genot van een super petit grand desert. Op speciaal verzoek (noodweer, trein, 2 uur reistijd, kans op blikseminslag, enz) werden we met de privé MPV in twee shifts als VIPS vervoerd naar het station. Kortom: verwennerij van begin tot het eind!!! Super bedankt voor deze special service en we zeggen het voort......

Evert & José uit Hilversum schreef op 22-04-2011 13:21
Wij hebben kort geleden kennis gemaakt met Robert en zijn verrast. Met name door de service en klantgerichtheid. Daardoor voelen we ons welkom en gezien. Dat missen we regelmatig elders in de horeca. Niets is jullie te veel. Jullie houden een klant in de gaten en zijn de vraag vaak voor. Daar wordt ik heel blij van. Daarbij is de kwaliteit en presentatie van de gerechten uitstekend. Kortom we komen graag terug en zullen jullie aanbevelen aan ieder die het horen wil.
Succes en goede zaken gewenst!!

Marijke en Ger van Rookhuizen uit Bussum schreef op 18-03-2011 12:47
In de restaurantweek van 2011 zijn we gisteravond per toeval bij restaurant Robert terecht gekomen. En blijkbaar was het geluk met ons: wij hebben een heerlijke avond gehad. Prachtige lokatie, attente en plezierige bediening zodat je je meteen welkom voelt en een fantastisch menu met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
De volgende keer dat we komen is het zeker niet bij toeval en we wachten ook niet tot de restaurantweek van 2012.
Heel erg aanbevolen!

Simone & Dennis Koene schreef op 16-03-2011 20:43
Jullie nieuwe website ziet er super uit! Top! We moeten maar snel weer naar Nederland komen om heerlijk bij jullie te komen eten! Groetjes uit Zwitserland, Dennis & Simone

anja voorn uit huizen n=h schreef op 20-02-2011 18:27
altijd een avond om naar uit te kijken;dat kan door de fijne rustige sfeer ;gezellige beleefde sfeer en de smaaksensatie van de gerechten.groet anja voorn en anja ancouwer


Schrijf zelf een bericht voor ons en onze bezoekers.De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)