Menu

Hoofdgerechten Vis

  • Vis van de dag met pasta en witte wijn saus
  • Kabeljauwfilet met risotto van paddenstoelen en saus van Nouilly Prat
  • Roodbaarsfilet met vergeten groenten en gekonfijte roseval aardappel

 

Hoofdgerechten Vlees

  • Herten biefstuk met zuurkool en hache van shii-take
  • Wilde eendenborstfilet met rillettes van tamme eendenbout, hete bliksem en wildjus
  • Runder ribeye met verse huisfrieten en rode wijn saus

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

  • Rode ui tarte tatin met een proeverij van paddenstoelen

 

Menu Robert

  • Menu Robert: 3-gangen€38,-
  • Menu Robert: 4-gangen€44,50
  • Menu Robert: 5-gangen€49,50

 

Wilt u ons attent maken op een eventuele voedselallergie zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Ideeën, suggesties reacties? Schrijf iets in ons gastenboek.