Menu

Hoofdgerechten Vis

  • Halve kreeft met ossenhaasbiefstuk, remouladesaus en huisgemaakte frites (supplement menu € 6,-)
  • Scholfilet met citroenrisotto en beurre blanc met steranijs
  • Roodbaarsfilet met vergeten groenten en gekonfijte roseval aardappel

 

Hoofdgerechten Vlees

  • Runderentrecote met spek, ui en champignons, geserveerd met kruiden-knoflookboter
  • Tamme eendenborstfilet met een jus van rode port
  • Duroc varken rugfilet met romige pepersaus

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

  • Gebakken Taleggio kaasje met gekarameliseerde witlof en witte wijnsaus

 

Menu Robert

  • Menu Robert: 3-gangen€38,-
  • Menu Robert: 4-gangen€44,50
  • Menu Robert: 5-gangen€49,50

 

Wilt u ons attent maken op een eventuele voedselallergie zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Ideeën, suggesties reacties? Schrijf iets in ons gastenboek.