Menu

3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) - €43,50



Hoofdgerechten Vis

  • Vis van de dag €23,75
  • met verse pasta en witte wijnsaus

 

Hoofdgerechten Vlees

  • Hertenbiefstuk€27,50
  • met spruitjes, knolselderijcreme, preiselberencompote en honing thijm jus.
  • Bavette€22,50
  • met pastinaakpuree, paksoi, peultjes en gepofte knoflook jus.
  • Eendenborst gelakt met honing en kaneel€23,50
  • met andijviestamppot, gekarameliseerde witlof en sinaasappelsaus.

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

  • Gezonde Herfstpot van pompoen, pastinaak, courgette, champignons en kastanjes€22,50
  • afgetopt met geitenkaas, verse spinazie en yoghurtsaus.

 

Frites/salade       €5

 


 

Ideeën, suggesties reacties? Stuur ons een e-mail!