Menu

Hoofdgerechten Vis

  • Zeebaarsfilet met verse pasta en een milde knoflooksaus
  • Op de huid gebakken kabeljauwfilet met asperges en witte wijnsaus
  • Gegrilde tonijnsteak met noedels en oosterse saus

 

Hoofdgerechten Vlees

  • Lamsracks met asperges en tijmjus
  • Runderentrecote met spek, ui en champignons, geserveerd met kruiden-knoflookboter
  • Parelhoenfilet gevuld met duxelles, geserveerd met mosterdsaus
  • Asperges traditioneel, met ham, ei, kriel en roomboterjus

 

Hoofdgerechten Vegetarisch

 

Menu Robert

  • Menu Robert: 3-gangen€38,-
  • Menu Robert: 4-gangen€44,50
  • Menu Robert: 5-gangen€49,50

 

Wilt u ons attent maken op een eventuele voedselallergie zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Ideeën, suggesties reacties? Schrijf iets in ons gastenboek.